Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Ooglidcorrectie

Een vermoeide, of sombere uitstraling, slecht zicht, traanogen. Het zijn maar enkele voorbeelden waar je last van kunt hebben als je hangende oogleden hebt. Het wordt vaak veroorzaakt door een slappe huid, of puffy ogen. Komt dit je bekend voor? Dan is een ooglidcorrectie een geschikte oplossing voor jouw klachten. Onze artsen hebben jarenlange ervaring in het corrigeren van de oogleden en geven jou altijd een advies op maat. Er wordt tijdens een consult gekeken naar jouw ogen en specifieke probleem. Op basis daarvan krijg je een passend advies, zodat het mooiste en meest natuurlijke resultaat behaald wordt.

Veelgehoorde klachten

Veel mensen blijven lang rondlopen met klachten, waaronder:

 • Slecht zicht, vaak het gezicht moeten draaien om goed te kunnen zien.
 • Verdrietige, sombere blik.
 • Vermoeide uitstraling.
 • Een zwaar gevoel.
 • Verschuiven van lenzen.
 • Traanogen / smetklachten.

 Er zijn verschillende oorzaken voor deze klachten:

 • Puffy ogen.
 • Slappe / frommelige huid.
 • Vetpockets bij de ogen.

Puffy ogen

De zogenoemde ‘puffy’ ogen ontstaan veelal door een slechte lymfedrainage, waardoor er meer vocht ophoopt rond de ogen. De zijkant van het oog hangt en de arcadeboog boven het oog is nooit zichtbaar geweest. Dit komt vaak voor bij jongere mensen. Het is te adviseren om hier op tijd iets aan te laten doen, zodat het resultaat van de ingreep niet erg opvalt.

voor-na-puffy-oog

Slappe / frommelige huid

Een slappe, of frommelige huid ontstaat door het verslappen van de huid als gevolg van huidveroudering.  In de meeste gevallen was de arcadeboog vóór de verslapping van de huid altijd zichtbaar. Door huidveroudering is dat niet meer het geval, waardoor bijvoorbeeld make-up nu wel vlekt.

voor-na-frommelig-oog

Vetpockets bij de ogen

Er kunnen vetpockets zichtbaar zijn onder het oog, aan de binnenkant van het oog of op de bovenogen waardoor het lijkt of men vermoeid is. Er ontstaat een bolling wat onder het oog bijvoorbeeld lijkt op een wal. Op onderstaande foto is een voorbeeld te zien van een vetpocket aan de binnenkant van het oog.

voor-na-bultje-oog

Stand van de wenkbrauwen

In sommige gevallen is een ooglidcorrectie nog een brug te ver en is de oorzaak van hangende oogleden de stand van de wenkbrauwen. In dit geval is een rimpelbehandeling een eenvoudige oplossing om een ooglidcorrectie nog wat jaren uit te stellen. Onze artsen hebben jarenlange ervaring en kijken tijdens een consultgesprek altijd naar jouw ogen en jouw specifieke probleem. Op basis daarvan krijg je een passend advies, zodat we altijd streven naar het mooiste resultaat.

Specialisten in ooglidcorrecties

Een ooglidcorrectie is bij Laurium klinieken één van de meest uitgevoerde behandelingen. Wij besteden veel aandacht ten behoeve van jouw privacy, comfort en nazorg. Het consult, de behandeling en de nacontrole wordt overigens altijd door dezelfde arts gedaan. Hierdoor heb je dus één vertrouwelijk aanspreekpunt! Uniek bij Laurium klinieken is dat je na de behandeling kunt bijkomen in onze relaxruimte. Hier kun je in volledige privacy bijkomen en word je verzorgd door onze gastvrouw.

Voordelen ooglidcorrectie bij Laurium klinieken

 • Ruime en sfeervolle ontvangstruimte met gratis WIFI.
 • Arts voert het gehele proces uit (consult, behandeling én nazorg).
 • Een boven- en onderooglidcorrectie worden in 1 ingreep gedaan.
 • Bijkomen in een relaxruimte met volledige privacy.
 • Goodiebag met verzorgingsproducten ter bevordering van uw herstel.
 • Gratis voor de deur parkeren.

Bekijk hier de ervaringen van onze klanten en hier de voor en na foto’s van de behandelingen. 

Dagboek ervaring bovenooglidcorrectie

Lees hier de ervaring van Mijke met een bovenooglidcorrectie uitgevoerd in onze kliniek.

Video ooglidcorrectie

Wil je graag weten hoe de behandeling van een ooglidcorrectie in onze kliniek wordt uitgevoerd en ervaren? Mevrouw Lagendijk, één van onze klanten, vertelt er alles over tijdens een interview.

Resultaten

vergoeding-ooglidcorrectie

 bol-voor-na-overzicht-3

Bekijk hier nog meer voor- en nafoto’s van ooglidcorrecties uitgevoerd in onze kliniek.

Vrijblijvend consult

Onze arts kan tijdens een vrijblijvend consult antwoord geven op al je vragen. Maak hier een afspraak voor een consult, of bel 088 – 015 91 00.

Online boeken

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken