Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Neuslippenplooi

Misschien wel de meeste voorkomende filler behandeling – de welbekende neuslippenplooi. De neuslippenplooi loopt vanaf de zijkant van je neusvleugel naar je mondhoek. Naarmate je ouder wordt, wordt deze plooi dieper en helaas steeds meer zichtbaar. Vaak resulteert dit in een trieste en vermoeide uitdrukking. Gelukkig is daar met een Teosyal filler heel eenvoudig iets aan te doen. 

Bij het gebruik van onze Teosyal fillers wordt hyaluronzuur direct in je huid geïnjecteerd. Deze stof komt overigens ook van nature voor in het lichaam en zorgt voor soepelheid en veerkracht van je huid. De neuslippenplooi wordt van onderuit opgevuld en zal dus geheel verdwijnen of vervagen. Onze Teosyal fillers zijn standaard voorzien van een verdovingsvloeistof en er hoeft dus geen extra verdoving gebruikt te worden.

Het resultaat

Direct na de behandeling is het resultaat al zichtbaar en is de neuslippenplooi een stuk minder zichtbaar. Dit resultaat blijft ongeveer 12-18 maanden behouden. Hierna kan de behandeling zonder problemen herhaald worden. Vaak is dan minder materiaal nodig en zijn de kosten voor jou ook wat lager.

Controle

Zoals bij iedere behandeling bij de Laurium Klinieken wordt er direct na je behandeling een controle afspraak gemaakt. Twee weken na je behandeling kom je dan terug en wordt het resultaat bekeken. Indien nodig wordt er dan nog wat extra gratis gecorrigeerd.

Afspraak

Stoor jij je ook aan de diepte van jouw neuslippenplooi? Maak dan eenvoudig online een afspraak voor een gratis consult bij 1 van onze artsen. Zij informeren je uitvoerig over de mogelijkheden bij jou. Bellen kan natuurlijk ook!

Online boeken

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken