Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Marionetlijnen

Marionetlijnen geven iemand bij uitstek een minder vrolijk gezicht. Onbedoeld krijg je een treurige uitstraling. Een marionetlijn is de plooi die vanuit de mondhoek naar de kaaklijnen loopt. Het trekt de mond naar beneden waardoor die minder positieve blik ontstaat. Er is echter goed nieuws! De  marionetlijnen zijn prima te verzachten met een filler van het merk Teosyal (Teoxane, Genève).

Met de behandeling van de marionetlijnen wordt vaak ook direct gekozen voor een kleine lift van de mondhoeken, waardoor het hele gebied jonger, vriendelijk en vrolijker oogt. Zoals met al onze behandelingen streven wij altijd naar het behoud van jouw eigen, natuurlijke uitdrukking.

Het resultaat

Direct na de behandeling is het resultaat al zichtbaar en zijn de marionetlijnen een stuk minder zichtbaar. Dit resultaat blijft ongeveer 12-18 maanden behouden. Hierna kan de behandeling zonder problemen herhaald worden. Vaak is dan minder materiaal nodig en zijn de kosten voor jou ook wat lager.

Controle

Zoals bij iedere behandeling bij de Laurium Klinieken wordt er direct na je behandeling een controle afspraak gemaakt. Twee weken na je behandeling kom je dan terug en wordt het resultaat bekeken. Indien nodig wordt er dan nog wat extra gratis gecorrigeerd.

Afspraak

Stoor jij je ook aan je afhangende mondhoeken en/of marionetlijnen? Maak dan eenvoudig online een afspraak voor een gratis consult bij één van onze artsen. Zij informeren je uitvoerig over de mogelijkheden. Bellen kan natuurlijk ook!

Online boeken

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken