Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Injectable behandeling ervaringen

Het mooie aan de injectable behandelingen is dat het resultaat direct zichtbaar is. Na de behandeling kan men dus direct het resultaat zien. De reacties die we dan krijgen zijn altijd leuk. Soms neemt men ook nog de moeite om ons een reactie per e-mail te geven. Hieronder hebben we de ingezonden reacties geplaatst. Heeft u zelf een ervaring? Stuur deze dan naar ons op.

“Ik zie er fantastisch en tevreden uit”

Nog steeds sta ik er versteld van. Een half uur en een paar prikjes later en ik zie er fantastisch en tevreden uit. De prikjes zijn helemaal niet pijnlijk. Er werd me verteld dat dit komt omdat er een verdovingsvloeistof doorheen zit. Wat een vondst. Echt geweldig. Het blijft een jaar zitten volgens de arts. Tot dan….

Groeten,
Kim Broekman

“Wow!”

Naar aanleiding van de advertentie heb ik een afspraak gemaakt voor een rimpelbehandeling. In de advertentie stond: pijnloos en direct resultaat. Dit is echt waar. Ik heb er nauwelijks iets van gevoeld en zag direct het mooie resultaat! Wow !

X
Nathalie van den Ende

“Pijnloos en direct resultaat”

 

“Consult met een no-nonsense vrouw”

 

“Mijn complimenten voor de kliniek”

Ik had het consult met een no-nonsense vrouw die me niet van alles ging aanpraten en me bovendien verzekerde dat ik er natuurlijk uit zou blijven zien. Ze nam echt de tijd om mij uit te leggen wat de mogelijkheden zijn. Ik zit weer helemaal lekker in mijn vel en kom dus zeker bij jullie terug!! 

Overigens ook mijn complimenten voor de kliniek. Geweldige ontvangst en alles ziet er super mooi en professioneel uit bij jullie. Heel graag tot ziens.

Groetjes,
Anneke R.
Woerden

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken