Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Injectable behandelingen

Schoonheid wordt niet alleen bepaald door de statische elementen in het gelaat, zoals ogen, neus en mond, maar ook de bewegingen van je gezicht dragen bij aan jouw aantrekkelijkheid. Expressies in het gezicht reflecteren je emoties en onthullen jouw karakter. Het zijn juist deze subtiele variaties die jouw charme creëren en je uniek maken. Om je natuurlijke uitstraling te behouden gebruiken we in Laurium klinieken de eerste en enige filler die rekening houdt met je gelaatsuitdrukkingen: Teosyal RHA van TEOXANE uit Genève, Zwitserland. TEOXANE is één van de grootste hyaluronzuur fabrikanten ter wereld. Er zijn wereldwijd reeds meer dan 6 miljoen behandelingen met Teosyal fillers uitgevoerd. Laurium klinieken hanteert voor deze behandelingen een minimale leeftijd van 21 jaar.

Dé gel die rekening houdt met je gelaatsuitdrukkingen

Teosyal RHA fillers

De Teosyal RHA (Resilient Hyaluronic Acid) fillers onderscheiden zich van alle overige fillers die tot dusverre beschikbaar waren, doordat het hyaluronzuur zachter en veerkrachtiger is en daardoor uitermate geschikt is om in de bewegende delen van je gelaat te worden geïnjecteerd. Dankzij de combinatie van elasticiteit, rekbaarheid en specifieke weerstand, vormt het product zich met alle bewegingen die je met je gezicht maakt mee, om vervolgens tijdens ontspanning weer in de oorspronkelijke vorm terug te keren. Het resultaat van een RHA behandeling is verbluffend natuurlijker en duurzamer dan met alle overige fillers behaald kan worden. Bekijk de werking van de RHA filler versus de traditionele fillers in onderstaande video.

De meest veilige en natuurlijke filler van dit moment

Naast de dynamische eigenschappen heeft Teosyal RHA nog meer voordelen. Zo is het product zachter en biedt het tegelijkertijd de juiste weerstand om een liftend effect te geven. Bovendien is RHA de meest natuurlijke en zuivere hyaluronzuur filler die er bestaat, waardoor de kans op complicaties tot een minimum verkleind wordt.

“Je expressie maakt wie je bent, waarom houd je het niet natuurlijk?”

Pijnloze behandeling

RHA is een waardevolle aanvulling op de bestaande hyaluronzuren van Teosyal waarmee resultaten verder geperfectioneerd kunnen worden. Net zoals Teosyal Pure Sense is Teosyal RHA voorzien van de verdovingsvloeistof lidocaïne voor optimaal comfort tijdens je behandeling. Omdat het product zachter is en daardoor minder weerstand geeft tijdens het injecteren, voel je nog minder van de behandeling.

In combinatie met de TeosyalPen wordt je behandeling nog comfortabeler! TEOXANE heeft de innovatieve TeosyalPen ontwikkeld. Dankzij de baanbrekende technologie kunnen onze artsen zich volledig focussen op het artistieke aspect van jouw behandeling, terwijl jij een comfortabele behandeling ondergaat.

pijnervaring fillers

De TeosyalPen biedt jou de volgende voordelen:

  • mooie resultaten, minder roodheid
  • natuurlijke resultaten en geen pijn
  • minder neveneffecten
  • je kunt snel weer terug naar je dagelijkse activiteiten

Lees hier meer over de TeosyalPen.

Controle afspraak

Zoals bij iedere behandeling bij Laurium Klinieken wordt er direct na je behandeling een controle afspraak gemaakt. Twee weken na je behandeling kom je dan terug bij de behandelend arts en wordt het resultaat bekeken. Indien nodig wordt er dan gratis nog wat extra gecorrigeerd.

Maak hier jouw afspraak!

Stoor jij je aan rimpels in je gezicht? Maak dan via onderstaande button eenvoudig online een afspraak voor een gratis consult bij één van onze cosmetisch artsen. Zij informeren je uitvoerig over de mogelijkheden om het door jouw gewenste resultaat te bereiken. Bellen kan natuurlijk ook!

Online boeken

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken