Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Huid ervaringen

Een huidverbetering levert vaak spectaculaire resultaten op. De reacties die we ontvangen geeft ons veel voldoening. Soms neemt men de moeite om ons een reactie tevens via de e-mail te geven. Hieronder hebben we deze inzendingen geplaatst. Heeft u zelf een ervaring? Stuur deze dan naar ons op.

“Verbeterpunten? Geen idee!”

 

“Echt een vakvrouw”

Naar aanleiding van een actie heb ik de combinatie behandeling met de ENTERPEN en de LHE infrarood technologie laten uitvoeren. Ze noemde het in de advertentie een: Full face makeover. Dat is het eerlijk gezegd ook. Althans ik zie dat mijn huid veel meer straalt en dus minder dof is. Het lijkt wel of je doorbloeding ook veel meer op gang komt of zijn werk doet. Ik kreeg continu het idee dat mijn huid zich aan het vernieuwen was. Deze behandeling laat ik voortaan ieder jaar uitvoeren, omdat ik niet meer terug wil naar mijn oude huid. Mijn speciale dank gaat ook uit naar de huidtherapeute van Kliniek Laurium. Echt een vakvrouw!

Met vriendelijke groeten,

Anouk

“Echt een aanrader”

De ENTERPEN is een pen met kleine naaldjes die je huid een klein beetje beschadigen, maar tegelijkertijd je huid ook weer een prikkel geven om zichzelf te herstellen. De naaldjes gaan heel snel op en neer en dit maakt een vibrerend geluid. Het voelt echt niet alsof er allemaal naalden gebruikt worden, het is een licht irriterend gevoel als je wordt behandeld met deze pen. Het nadeel van de behandeling vind ik is dat je even geduld moet hebben. Je stapt niet stralend de kliniek uit, maar je kan goed zien dat je een behandeling hebt gehad. Met een beetje camouflage is dit overigens goed te verbergen.

Het duurt ongeveer 2 weken voordat je echt resultaat ziet van deze behandeling, maar dan heb je ook wat. Echt een aanrader.

Met vriendelijk groet,

Brigitte van der Horst

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving