Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Overmatige transpiratie

Veel mensen hebben er last van: vervelende natte plekken in je t-shirt, of gele vlekken in je overhemd door het vele transpireren. Met name nu de temperaturen hoger worden, zijn natte oksels erg lastig en onaangenaam. Zeker in sociale situaties. Is daar iets aan te doen? Jazeker! Met een eenvoudige behandeling is de zweetproductie met bijna 90% te verminderen. Hierdoor heb je geen last meer van natte oksels en natte shirtjes of overhemden, welke hierdoor aan snellere slijtage onderhevig zijn. Hoelang je profijt hebt van de behandeling verschilt per persoon en ligt tussen de 6 en 12 maanden. De behandeling is lokaal en heeft geen effect op transpiratie elders op het lichaam. De uitscheiding van afvalstoffen via transpiratie blijft voor de rest dus gewoon intact.

De behandeling

Voor het behandelen van zwetende oksels wordt gebruik gemaakt van BOTOX®. Door middel van kleine prikjes in de bovenste huidlaag blokkeert BOTOX® lokaal de zweetproductie. 

De behandeling is veilig en effectief. In onze kliniek maken wij gebruik van het echte merk BOTOX®. Wij doen geen concessies aan kwaliteit en veiligheid. De behandeling wordt uitgevoerd door een deskundige cosmetisch arts.

Het is belangrijk dat uw oksels zijn geschoren. Bij voorkeur 24 uur voor de behandeling. De arts kan de prikplaatsen dan netjes aftekenen. Er worden circa 12-18 prikjes per oksel geplaatst. De oppervlakkige prikjes worden over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Een verdovingscrème is dus niet nodig, maar kan op verzoek uiteraard wel worden aangebracht. De BOTOX® anti-transpiratie behandeling duurt ongeveer 15 minuten. Na de behandeling kunt u uw dagelijkse activiteiten gewoon weer oppakken. Wel adviseren wij u om de eerste 4 uur na de behandeling niet te douchen.

overmatig transpireren

Andere zones

Deze behandeling wordt voornamelijk uitgevoerd voor zweten onder de oksels, maar kan ook gebruikt worden voor overmatig zweten in de handpalmen en voetzolen.

Maak een afspraak

Onze arts kan tijdens een vrijblijvend consult antwoord geven op al uw vragen. Maak hier een afspraak voor een consult, of bel 088 – 015 91 00.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken