Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Contourverbetering (3D-Lipo)

Heb jij ook last van plaatselijke vetophopingen die met sporten en diëten maar niet willen verdwijnen? Of heb jij last van ontsierende cellulite op de billen en benen? Dan is de 3D-Lipo behandelmethode echt iets voor jou! Specifieke vetpockets zoals de flanken, maagstreek of onderbuik kunnen wij reduceren met behulp van bevriezing (cryolipolyse) en de lichaamscontouren kunnen wij verstrakken met behulp van ultrasound (cavitatie) en radiofrequentie.

Laurium biedt met de 3D-Lipo drie verschillende behandeltechnieken aan om uw figuur te verstrakken en de lichaamscontouren te verbeteren. De behandelingen zijn vooral geschikt voor de bekende probleemgebieden, zoals de buik, flanken, armen, benen, rug en de onderkin. Tijdens jouw consult stelt onze huidspecialist samen met jou een persoonlijk behandelplan op naar aanleiding van uw wensen en het probleemgebied. Een actieve bijdrage van jouw kant is een belangrijke voorwaarde om iedere vorm van resultaat te doen slagen. 3D-Lipo behandelingen worden altijd aanbevolen in kuurverband.

De hoeveelheid vetcellen in jouw lichaam kan met de jaren door diverse factoren verschillen. Dit heeft veelal te maken met uw geslacht en leefwijze. De aanwezige vetcellen kunnen afnemen in grootte, maar kunnen zich ook tot vier keer vermenigvuldigen. Dit is het welbekende ‘jojo-effect’. De aanwezige vetcellen krimpen tijdens een fanatieke sport- of lijnperiode. Val je daarna weer terug in jouw eerdere leefpatroon dan zullen de vetcellen opnieuw groter worden, waardoor de probleemgebieden opnieuw zichtbaar worden.

 Voordelen 3D-Lipo

  • Geen herstelperiode
  • Duurzaam resultaat
  • Geen jojo-effect
  • Geen littekens
  • Pijnloos
  • Geschikt voor alle probleemzones

Brochure

Download hier de brochure van de 3D-Lipo.

3D-Lipo behandelingen

3D-Lipo bestaat uit vier verschillende behandelopties, welke afhankelijk van de indicatie, in combinatie toegepast kunnen worden.

3D-Lipo behandelingen grijswaarden

3D-Lipo behandelingen in beeld

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving