Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie biedt de oplossing voor overhangende oogleden, wallen onder de ogen of afhangende wenkbrauwen. Onze arts begeleid je van begin tot eind. Uniek is onze luxe relax kamer waar je in alle privacy rustig kunt bijkomen.

Meer informatie over ooglidcorrectie.

Botox

De fronsrimpels, voorhoofdrimpels en/of kraaienpootjes worden ook wel de dynamische rimpels genoemd. Deze rimpels zijn vaak het meest storend. Gelukkig zijn deze met botox eenvoudig te behandelen, wat zorgt voor een nieuwe frisse uitstraling.

Meer informatie over botox.

Injectable behandelingen

Een behandeling met injectables is geschikt voor het creëren van volume of het opvullen van rimpels in onder andere de volgende gebieden: jukbeenderen, wangen, neus-lippenplooi, lippen-mond, marionetlijnen, kaaklijnen en de traangootjes.

Meer informatie over injectables.

Lip fillers

Je lippen trekken de eerste aandacht van je gezicht. Het behandelen van de lippen is de laatste jaren erg populair. Zowel onder jonge vrouwen, als een wat oudere doelgroep.

Meer informatie over lip fillers.

Wallen

Wallen of kringen onder de ogen zijn eenvoudig op te lossen met een filler. Wij gebruiken hiervoor de enige filler ter wereld die specifiek is ontwikkeld voor het delicate gebied onder de ogen.

Meer informatie over wallen.

Permanente make-up

Permanente make-up (PMU) is de manier om er altijd perfect uit te zien. Met PMU kunnen ogen mooi gedefinieerd worden en is het ook mogelijk om prachtige, natuurlijke wenkbrauwen te creëren.

Meer informatie over PMU.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken