Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Skincare Lite nu € 29,-!

Aangezien je huid na de zomermaanden wel een oppepper kan gebruiken én de feestdagen weer in aantocht zijn, hebben wij een zeer scherpe kortingsactie op onze Skincare Lite behandeling! 

Van € 59,- voor € 29,- in de maand oktober!

De Skincare Lite behandeling is echt een verwenmoment voor jezelf! Maar dat niet alleen, een mooiere huid is waar wij naar streven. Door middel van onze hoogwaardige producten en behandelingen kunnen wij dit bereiken. In de maand oktober kun je deze behandeling al ondergaan voor slechts € 29,-!

Uniek bij onze kliniek is dat de behandelingen worden uitgevoerd door een ervaren huidspecialist en daarnaast verder gaan dan de reguliere gezichtsbehandelingen bij een schoonheidsspecialist. Voorafgaand aan de Skincare behandeling start de huidspecialist dan ook altijd met een gratis Skincheck. Hierbij wordt jouw huidconditie beoordeeld, je wensen besproken en een persoonlijk behandelplan opgesteld. Ook ontvang je een advies voor de thuisverzorging van je huid, waarbij je de geadviseerde producten als gratis monsters mee naar huis krijgt.

Hier bestaat de behandeling uit:

Een Skincare Lite behandeling (30 minuten) bestaat uit:

  • Manuele gezichtsreiniging.
  • Keuze uit 1 van onderstaande behandelingen:
  1. NANO-dermabrasie.
  2. Cosmetische peeling (AHA peeling) + verzorgend masker afgestemd op jouw huidbehoefte.
  • Verzorgende afsluiting.

Boek nu jouw afspraak online!

Je kunt jouw afspraak eenvoudig online boeken op het moment dat het jou uitkomt! Liever even bellen? Dat kan natuurlijk ook, naar telefoonnummer: 088 – 015 91 00.

Boek nu online

NANO-dermabrasie

Bij een Skincare Lite behandeling kunt u kiezen voor een NANO-dermabrasie behandeling. NANO-dermabrasie is een oppervlakkige behandeling, die de huid polijst en deze een gezonde glans geeft. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. Bekijk hieronder de video van een behandeling.

Actievoorwaarden:
Deze actie is geldig t/m 31 oktober 2018.

Nb. Tot nader bericht is er geen huidspecialist beschikbaar in onze locatie te Zoetermeer. Je bent uiteraard welkom bij onze huidspecialiste in Linschoten (nabij Utrecht – Woerden aan de A12).

11.10.2018

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken