Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

PMU Eyeliner: € 20,- korting

Bijna iedereen wil er goed uitzien, op elk moment van de dag. Met name tijdens de warme dagen, waardoor make-up sneller kan uitlopen of tijdens het zwemmen op vakantie. Permanente make-up biedt uitkomst! Het is dé oplossing voor iedere vrouw (en enkele mannen) die er gedurende de hele dag verzorgd uit wil zien.

Korting op permanente eyeliner bovenooglid

Boek nu jouw afspraak in april of mei en ontvang € 20,- korting op een behandeling permanente eyeliner op het bovenooglid! Deze behandeling kost je nu tijdelijk € 175,- in plaats van € 195,-. Meer informatie over permanente make-up (PMU) vind je hier.

Hoogwaardige apparatuur en topkwaliteit producten

Laurium Klinieken is gespecialiseerd in permanente make-up voor de wenkbrauwen, eyeliner en ook permanente make-up voor de lippen. Voor een mooi, natuurlijk lijntje boven je ogen ben je bij ons in de juiste handen. Onze huidspecialist is gespecialiseerd op het gebied van permanente make-up (PMU). Wij werken uitsluitend met professionele producten van topkwaliteit en hoogwaardige apparatuur, goedgekeurd door de GGD.

Online boeken

Een afspraak bij onze PMU specialist kun je nu zeer eenvoudig inplannen via ons online boekingssysteem. Even bellen kan natuurlijk ook!

Online boeken

Voorwaarden

  • Deze actie is geldig tot en met 31 mei 2019.
  • Kortingen gelden alleen op nieuwe behandelingen: eyeliner bovenooglid.

01.04.2019

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken