Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

PMU: € 50,- korting

Bijna iedereen wil er goed uitzien, op elk moment van de dag. Wenkbrauwen zijn niet alleen functioneel, ze vormen ook een heel belangrijk onderdeel in de individuele schoonheid. De juiste wenkbrauwen laten de ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling! Permanente make-up biedt uitkomst! Het is dé oplossing voor iedere vrouw (en enkele mannen) die er gedurende de hele dag verzorgd uit wil zien.

Korting op PMU van de wenkbrauwen

Boek nu jouw afspraak in februari of maart en ontvang € 50,- korting op een behandeling van de wenkbrauwen met de schaduw- of hairstrokestechniek! Meer informatie over permanente make-up (PMU) vind je hier.

Hoogwaardige apparatuur en topkwaliteit producten

Laurium Klinieken is gespecialiseerd in permanente make-up voor de wenkbrauwen, eyeliner en ook permanente make-up voor de lippen. Voor vollere, natuurlijk ogende wenkbrauwen ben je bij ons in de juiste handen. Onze huidspecialist is gespecialiseerd op het gebied van permanente make-up (PMU). Wij werken uitsluitend met professionele producten van topkwaliteit en hoogwaardige apparatuur, goedgekeurd door de GGD.

Online boeken

Een afspraak bij onze PMU specialist kun je nu zeer eenvoudig inplannen via ons online boekingssysteem. Even bellen kan natuurlijk ook!

Online boeken

Voorwaarden

  • Deze acties zijn geldig tot en met 31 maart 2019.
  • Kortingen gelden alleen op nieuwe behandelingen: schaduwtechniek en hairstrokes.

15.01.2019

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken