Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Ooglidcorrectie actie

Heb je last van slecht zicht, of traanogen? Of krijg je vaak de vraag vanuit je omgeving of je vermoeid bent? Het kan zijn dat je last hebt van hangende oogleden, waardoor deze klachten ontstaan. Het kan ook zijn dat je last hebt van ‘puffy’ ogen. Je ooglid is dan wat verdikt, waardoor je arcadeboog niet zichtbaar is. Dit kan voor vrouwen ook problemen opleveren met het aanbrengen van make-up. Een ooglidcorrectie kan hiervoor een uitstekende oplossing zijn.

Gratis aftercare pakket (t.w.v. € 70,-)

De totale ingreep van een bovenooglidcorrectie, inclusief consult en nacontrole, kun je  ondergaan voor € 875,-. Deze prijs is voor een correctie aan beide ogen. Bovendien ontvang je bij de ingreep nu een GRATIS aftercare pakket met een waarde van € 70,-! Dit pakket bestaat uit de volgende producten:

  • Oogcrème (Light Eyes) van ISIS Pharmaceuticals.
  • Littekencrème (Keloplast) van ISIS Pharmaceuticals.
  • Camouflage om roodheid, blauwe plekken en/of donkere kringen onder de ogen te camoufleren (Covering Repair van Teosyal Cosmeceuticals).

Je bent in goede handen bij Laurium Klinieken

De artsen die werkzaam zijn in onze kliniek hebben jarenlange ervaring op het gebied van ooglidcorrecties. Zij mogen zich met recht een specialist noemen en kunnen jou daarom voorzien van een passend advies. Tijdens een consult met de arts wordt er gekeken naar jouw ogen en specifieke probleem, zodat de behandeling leidt tot het mooiste en meest natuurlijke resultaat.

Kom langs voor een consult!

Vind je een ooglidcorrectie erg spannend, of twijfel je of dit wel een oplossing is voor jouw klachten? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend consult met één van onze artsen. Tijdens dit consult ontvang je een passend advies en kun je al jouw vragen stellen. Mocht je na dit consult overtuigd zijn, dan kun je een afspraak inplannen voor de ingreep. Uiteraard is het consult vrijblijvend en ben je nergens toe verplicht. Lees hier meer over een ooglidcorrectie bij Kliniek Laurium. Of lees hier de ervaring van één van onze cliënten.

Heb je interesse in een consult? Je kunt via onderstaande button zelf een afspraak boeken, of bellen naar 088 – 015 91 00 voor een afspraak bij onze artsen.

Online boeken

Voorwaarden

  • Deze actie is niet geldig i.c.m. overige acties.
  • Deze actie is geldig tot en met 31 juli 2018.
  • Acties gelden niet met terugwerkende kracht op reeds uitgevoerde behandelingen.

04.06.2018

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving