Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

RHA Topical Skin Booster

Een mooie, gehydrateerde en egale huid. Dat is te bereiken met een micro-needling behandeling in combinatie met de RHA Topical Skin Booster!

Micro-needling wordt gebruikt om de huid te verbeteren, gladder te maken en de huidstructuur te verfijnen. Tijdens de micro-needling behandeling worden er kleine kanaaltjes gemaakt in de huid, waarna een werkstof wordt gebruikt welke diep in de huid kan dringen om zo tot nog betere resultaten te leiden.

De werkstof die tijdens deze combinatie behandeling wordt ingezet is de recent ontwikkelde RHA Topical Skin Booster van TEOXANE (Genève, Zwitserland), een veerkrachtige hyaluronzuur gel. Dankzij de gepatenteerde technologie: RHA™ – Resilient Hyaluronic Acid vinden de volgende facetten plaats: hydratatie van de huid, creëren van spanning op de huid (matrix) en de geleidelijke afgifte van de actieve werkstoffen. De RHA Topical Skin Booster is in deze nieuwe vorm gebaseerd op het Boosted Dermo-Restructuring Complex. Dit complex versterkt de diepere huidlagen en voorziet deze van krachtige anti-oxidanten. Het resultaat is een heldere huidteint. Bovendien zorgt de Skin Booster direct voor een verstrakking van de huid en het neemt eventuele irritatie en roodheid van de behandeling weg.

Micro-Needling + RHA Topical Skin Booster van € 149,- voor € 129,-!

In de maanden juli en augustus kun je bij onze huidspecialist terecht voor deze prachtige Skin Booster behandeling van het hele gelaat. Je ondergaat deze behandeling nu voor € 129,-! Bovendien krijg je de RHA Topical Skin Booster flacon met de resterende vloeistof van de behandeling mee naar huis. Zo kun je na de behandeling nog enkele dagen doorsmeren voor het optimale resultaat!

Online boeken

Boek jouw afspraak zeer eenvoudig via ons online boeking systeem (kies dan voor Skincare Elite).

Online boeken

 

02.07.2019

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken