Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Botox nu € 129,-

Fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Iedereen krijgt ermee te maken, aangezien deze rimpels veroorzaakt worden door de bewegingen van het gezicht en zichtbaarder zijn naarmate we ouder worden. De één vindt deze rimpels erbij horen, de ander vindt het storend. Soms kunnen rimpels (bijvoorbeeld fronsrimpels) je uitstraling veranderen. Het lijkt altijd alsof je boos kijkt, terwijl dit niet het geval is. 

Vind je deze rimpels storend? Er is eenvoudig iets aan te doen! Een botox behandeling hoeft niet onnatuurlijk te zijn, zolang het door gespecialiseerde artsen wordt uitgevoerd én er met veilige, kwalitatieve producten wordt gewerkt. De kunst van een goede botox behandeling is dat niemand ziet dat je iets hebt laten doen, maar je er toch stralend uitziet!

Laurium klinieken doet geen concessies aan kwaliteit en gebruikt het echte merk BOTOX®. Onze cosmetisch artsen hebben jarenlange ervaring en zijn zeer kundig in het uitvoeren van deze behandeling.

BOTOX® actie

Eén zone botox kost je nu tijdelijk geen € 149,-, maar € 129,-! Onder een zone verstaan we een regio in het gezicht, zoals: fronsrimpel, lijntjes naast de ogen (kraaienpootjes) en voorhoofdsrimpels.

Voorwaarden

  • Deze actie is niet geldig i.c.m. overige acties.
  • Deze actie is geldig tot en met 30 april 2018.

01.03.2018

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving