Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Botox kortingen

Fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Iedereen krijgt ermee te maken, aangezien deze rimpels veroorzaakt worden door de bewegingen van het gezicht en zichtbaarder zijn naarmate we ouder worden. De één vindt deze rimpels erbij horen, de ander vindt het storend. Soms kunnen rimpels (bijvoorbeeld fronsrimpels) je uitstraling veranderen. Het lijkt altijd alsof je boos kijkt, terwijl dit niet het geval is. 

Vind je deze rimpels storend? Er is eenvoudig iets aan te doen! Een botox behandeling hoeft niet onnatuurlijk te zijn, zolang het door gespecialiseerde artsen wordt uitgevoerd én er met veilige, kwalitatieve producten wordt gewerkt. De kunst van een goede botox behandeling is dat niemand ziet dat je iets hebt laten doen, maar je er toch stralend uitziet!

BOTOX® abonnement actieprijzen

3x 1 zone van € 379,- voor € 329,- ( € 109,- per zone)
3x 2 zones van € 749,- voor € 639,- ( € 106,- per zone)
3x 3 zones van € 1.099,- voor € 899,- ( € 100,- per zone)

Onder een zone verstaan we een regio in het gezicht, zoals: fronsrimpel, lijntjes naast de ogen (kraaienpootjes) en voorhoofdsrimpels.

Deze abonnementen bestaan ieder uit 3 aparte behandelingen. Het resultaat van een Botox behandeling blijft gemiddeld 4 maanden zichtbaar. Zo betaal je dus in één keer een jaar aan Botox behandelingen vooruit mét een flinke korting! 

De échte BOTOX®

In onze klinieken gebruiken wij enkel het echte merk BOTOX®. Er zijn voordeligere merken botuline toxine op de markt, maar uit onze eigen ervaring is gebleken dat de resultaten van BOTOX® veel langer zichtbaar blijven.

Een gratis Skincare Lite behandeling

Indien je voor minimaal € 250,- aan een Botox behandeling / abonnement bij ons besteedt, ontvang je een waardebon t.w.v. € 59,- voor een Skincare Lite behandeling in Linschoten! Deze waardebon is tot 1 maand geldig na afgifte.

Online boeken

Een afspraak bij één van onze artsen kun je nu zeer eenvoudig inplannen via ons online boekingssysteem.

Online boeken

Laurium klinieken doet geen concessies aan kwaliteit en gebruikt het echte merk BOTOX®. Onze cosmetisch artsen hebben jarenlange ervaring en zijn zeer kundig in het uitvoeren van deze behandeling.

Voorwaarden

  • Deze acties zijn niet geldig i.c.m. overige acties.
  • Deze acties zijn geldig tot en met 31 oktober 2018.
  • Kortingen gelden niet met terugwerkende kracht op reeds uitgevoerde behandelingen.
  • Het abonnement dat wordt afgenomen bestaat uit 3 losse behandelingen. Het is niet mogelijk deze behandelingen te combineren (bijvoorbeeld het abonnement voor 1 zone in één keer gebruiken voor 3 zones).
  • Betaling van het gehele abonnement dient voldaan te worden bij het eerste bezoek.
  • De waardebon wordt alleen uitgegeven bij een besteding van minimaal € 250,- aan een Botox behandeling of abonnement.

01.09.2018

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken