Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Botox € 129,-

Fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Iedereen krijgt ermee te maken, aangezien deze rimpels veroorzaakt worden door de bewegingen van het gezicht en zichtbaarder zijn naarmate we ouder worden. De één vindt deze rimpels erbij horen, de ander vindt het storend. Soms kunnen rimpels (bijvoorbeeld fronsrimpels) je uitstraling veranderen. Het lijkt altijd alsof je boos kijkt, terwijl dit niet het geval is. 

Vind je deze rimpels storend? Er is eenvoudig iets aan te doen! Een botox behandeling hoeft niet onnatuurlijk te zijn, zolang het door gespecialiseerde artsen wordt uitgevoerd én er met veilige, kwalitatieve producten wordt gewerkt. De kunst van een goede botox behandeling is dat niemand ziet dat je iets hebt laten doen, maar je er toch stralend uitziet!

BOTOX® voor € 129,- per zone!

Onder een zone verstaan we een regio in het gezicht, zoals: fronsrimpel, lijntjes naast de ogen (kraaienpootjes) en voorhoofdsrimpels.

De échte BOTOX®

In onze klinieken gebruiken wij enkel het echte merk BOTOX®. Er zijn voordeligere merken botuline toxine op de markt, maar uit onze eigen ervaring is gebleken dat de resultaten van BOTOX® veel langer zichtbaar blijven.

Online boeken

Een afspraak bij één van onze artsen kun je nu zeer eenvoudig inplannen via ons online boekingssysteem. Even bellen kan natuurlijk ook!

Online boeken

Voorwaarden

  • Deze acties zijn niet geldig i.c.m. overige acties.
  • Deze acties zijn geldig tot en met 31 maart 2019.
  • Kortingen gelden niet met terugwerkende kracht op reeds uitgevoerde behandelingen.

01.01.2019

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken