Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Bindweefselmassage nu € 25!

Vanaf 14 november gaan onze feestdagen acties van start! De decembermaand staat voor de deur en ook jij wil dit jaar natuurlijk stralend de feestdagen tegemoet! Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? Een bindweefselmassage is topsport voor de huid! Door de massage van de gezichtsspieren wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de huidstructuur verbeterd en de celvernieuwing wordt geactiveerd. Rimpeltjes in het gelaat worden minder zichtbaar en je gezicht krijgt meer volume waardoor de huid een jonger aanzien krijgt!

Nu van € 32,50 voor € 25,-!

Speciaal voor de feestdagen hebben wij onze bindweefselmassage behandeling in prijs verlaagd! Je betaalt nu slechts € 25,- voor een behandeling!

Een bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, waarbij gebruik gemaakt wordt van stevige knijp- en roltechnieken. De behandeling is gericht op het herstelvermogen van de huid. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, waardoor de aanmaak van collageen- en elastine vezels worden gestimuleerd. Hierdoor oogt de huid voller en steviger. Een uitstekende anti-aging behandeling! U kunt een cosmetische bindweefselmassage ondergaan voor het gezicht, hals en decolleté.

Online boeken

Bovendien kun je nu zeer eenvoudig een afspraak inplannen via ons online boeking systeem. Stel jouw plek veilig voor de feestdagen!

Online boeken

Kies voor een Skincare Lite behandeling in het boekingssysteem. Zo wordt er voldoende tijd gereserveerd voor de behandeling. In Zoetermeer hebben we ook wat mogelijkheden!

13.11.2018

Deel op  Facebook / Twitter

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Online boeken