Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Bekijk onze contactgegevens

Show menu

Peeling

Een peeling is een razend populaire behandeling van huidproblemen, zoals acné, pigmentvlekken, fijne lijntjes en grove poriën. Een peeling zorgt vrijwel altijd voor een huidverjongingseffect. Er zijn diverse soorten peelings. Ze kunnen oppervlakkig (cosmetische peeling) of diep in de huid werken (medische peeling).

Een peeling verweekt de dode huidlaag en zorgt ervoor dat deze in een snel tempo afschilfert. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken.

Voor een optimaal resultaat wordt een peeling vaak als een kuur gegeven. Bijvoorbeeld zes behandelingen om de 2-3 weken. Na de behandelingen zal de huid zacht, gehydrateerd, glanzend, stralend en fijner van structuur zijn. Ook kunnen fijne lijntjes verminderen.

Cosmetische peeling

Met een cosmetische peeling (AHA / fruitzuur) kan de laag met beschadigde huidcellen op een veilige, oppervlakkige en gecontroleerde manier verwijderd worden. Hierdoor wordt de gezonde huid weer zichtbaar en zal uw huid weer stralen.

Medische peeling

Een intensievere peeling is de medische peeling (TCA). Deze peeling verzacht fijne lijntjes en helpt om verkleuringen van de huid te laten verdwijnen. Ook zullen littekens verminderen / geheel verdwijnen.

Nb. Tot eind 2017 is er tijdelijk geen huidtherapeute beschikbaar in Zoetermeer. U bent uiteraard welkom bij onze huidtherapeuten in Linschoten, welke 2x per week aanwezig zijn. Zodra wij weer starten met huidtherapie behandelingen in Zoetermeer zullen wij u via de website en een nieuwsbrief informeren.

Kliniek Laurium
Linschoten

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Kliniek Laurium
Zoetermeer

Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving