Bel voor een vrijblijvend consult:

088 - 015 91 00
Bekijk onze contactgegevens

Show menu

NANO-dermabrasie

NANO-dermabrasie polijst de huid en maakt deze gladder en jonger. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan.

NANO-dermabrasie is een oppervlakkige behandeling om de huid optimaal in balans te brengen en te behouden. Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt, maar ook geschikt zijn voor thuisgebruik. Het voordeel van deze behandeling is dat uw huid een echte boost krijgt en de herstelperiode zeer kort is (max. 24 uur). NANO-dermabrasie met de ENTERPEN™ wordt toegepast bij de behandeling van:

  • Ruwe huid
  • Couperose
  • Zonbeschadigingen
  • Acné (geen actieve)
  • Grauwe huid
  • Verouderde huid
  • Oppepper voor de huid
  • Betere doorbloeding

NANO-AGE serum

Tijdens de NANO-dermabrasie behandeling zal de huidtherapeute het krachtige NANO-AGE serum als werkstof inzetten. Dit biodynamische serum met nanotechnologie bevat 2% hyaluronzuur. Dit stimuleert de doorbloeding in de huid, waardoor celvernieuwing geactiveerd wordt. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd in alle huidlagen. Het NANO-AGE serum geeft direct na het opbrengen al een zacht en verstrakkend gevoel aan de huid. Het serum is ook in onze kliniek verkrijgbaar voor thuisgebruik, zodat u de resultaten van de behandeling verder kunt optimaliseren.

Download hier de brochure.

nano-age-nanodermabrasie

Nb. Tot eind 2017 is er tijdelijk geen huidtherapeute beschikbaar in Zoetermeer. U bent uiteraard welkom bij onze huidtherapeuten in Linschoten, welke 2x per week aanwezig zijn. Zodra wij weer starten met huidtherapie behandelingen in Zoetermeer zullen wij u via de website en een nieuwsbrief informeren.

Kliniek Laurium
Linschoten

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Kliniek Laurium
Zoetermeer

Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving