Bel voor een vrijblijvend consult:

088 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Ooglidcorrectie

Overhangende oogleden, wallen onder de ogen of afhangende wenkbrauwen. Deze verschijnselen worden voornamelijk veroorzaakt door het verslappen van de huid als gevolg van huidveroudering. Het kan echter ook bij jonge mensen voorkomen en kan een flinke zichtbelemmering vormen, maar ook een zeer vermoeide uitstraling geven. In veel gevallen blijven mensen hier lang mee rondlopen, terwijl er eenvoudig iets aan te doen is! Een bovenooglidcorrectie biedt de oplossing voor overhangende oogleden en/of afhangende wenkbrauwen. Een onderooglidcorrectie is geschikt voor het behandelen van wallen onder de ogen. Het behandelen van zowel een boven- als onderooglidcorrectie wordt bij Kliniek Laurium in 1 ingreep gedaan. Maak eens een afspraak voor een vrijblijvend consult en laat je adviseren door onze gespecialiseerde artsen. Kliniek Laurium hanteert voor deze behandeling een minimale leeftijd van 21 jaar.

Specialisten in ooglidcorrecties

Een ooglidcorrectie is bij Kliniek Laurium één van de meest uitgevoerde behandelingen. Wij besteden veel aandacht ten behoeve van uw privacy, comfort en nazorg. Het consult, de behandeling en de nacontrole wordt overigens altijd door dezelfde arts gedaan. Hierdoor heb je dus één vertrouwelijk aanspreekpunt! Uniek bij Kliniek Laurium is dat je na de behandeling kunt bijkomen in onze relaxruimte. Hier kun je in volledige privacy bijkomen en word je verzorgd door onze gastvrouw.

Voordelen ooglidcorrectie bij Kliniek Laurium

  • Ruime en sfeervolle ontvangstruimte met gratis WIFI.
  • Arts voert het gehele proces uit (consult, behandeling én nazorg).
  • Een boven- en onderooglidcorrectie worden in 1 ingreep gedaan.
  • Bijkomen in een relaxruimte met volledige privacy.
  • Goodiebag met verzorgingsproducten ter bevordering van uw herstel.
  • Gratis voor de deur parkeren.

Bekijk hier de ervaringen van onze klanten en hier de voor en na foto’s van de behandelingen. 

Video ooglidcorrectie

Wil je graag weten hoe de behandeling van een ooglidcorrectie in onze kliniek wordt uitgevoerd en ervaren? Mevrouw Lagendijk, één van onze klanten, vertelt er alles over tijdens een interview.

Resultaten

vergoeding-ooglidcorrectie

 bol-voor-na-overzicht-3

Bekijk hier nog meer voor- en nafoto’s van ooglidcorrecties uitgevoerd in onze kliniek.

Vrijblijvend consult

Onze arts kan tijdens een vrijblijvend consult antwoord geven op al je vragen. Maak hier een afspraak voor een consult, of bel 088 – 015 91 00.

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving