Bel voor een vrijblijvend consult:

088 015 91 00
Neem contact met mij op

Show menu

Figuurcorrectie (3D-Lipo)

Vet verwijderen zonder operatie

Heeft u last van plaatselijke vetophopingen die met sporten en diëten maar niet willen verdwijnen? Of heeft u last van ontsierende cellulite op uw billen en benen? Dan is de nieuwste niet-chirurgische 3D-Lipo behandelmethode echt iets voor u! Specifieke vetpockets zoals de flanken, of de maagstreek kunnen wij reduceren met behulp van bevriezing (cryolipolyse). Uw lichaamscontouren kunnen wij corrigeren, dan wel verstrakken met behulp van ultrasound (cavitatie), dermologie en radiofrequentie.

Kliniek Laurium biedt met de 3D-Lipo vier verschillende behandeltechnieken aan om uw figuur te verstrakken en de lichaamscontouren te verbeteren. De behandelingen zijn vooral geschikt voor de bekende probleemgebieden, zoals de buik, flanken, armen, benen, rug en de onderkin. Tijdens uw eerste bezoek stelt onze therapeute samen met u een persoonlijk behandelplan op naar aanleiding van uw wensen en het probleemgebied.

De hoeveelheid vetcellen in uw lichaam kan met de jaren door diverse factoren verschillen. Dit heeft veelal te maken met uw geslacht en leefwijze. De aanwezige vetcellen kunnen afnemen in grootte, maar kunnen zich ook tot vier keer vermenigvuldigen. Dit is het welbekende ‘jojo-effect’. De aanwezige vetcellen krimpen tijdens een fanatieke sport- of lijnperiode. Valt u daarna weer terug in uw eerdere leefpatroon dan zullen de vetcellen opnieuw groter worden, waardoor de probleemgebieden opnieuw zichtbaar worden.

Tijdens het opstellen van uw persoonlijke behandelplan wordt er gekeken welke 3D-Lipo behandelingen er geschikt zijn voor uw probleemzone. De juiste behandeling is namelijk afhankelijk van een aantal factoren zoals uw huidconditie, uw wensen en de hoeveelheid aanwezige vetcellen. Een actieve bijdrage van uw kant is een voorwaarde om iedere vorm van resultaat te doen slagen. 3D-Lipo behandelingen worden altijd aanbevolen in kuurverband.

 Voordelen 3D-Lipo

  • Geen herstelperiode
  • Blijvend resultaat
  • Geen jojo-effect
  • Geen littekens
  • Snel resultaat
  • Pijnloos
  • Geschikt voor alle probleemzones

Brochure

Download hier de brochure van de 3D-Lipo.

3D-Lipo behandelingen

3D-Lipo bestaat uit diverse behandelopties, welke afhankelijk van de indicaties, in combinatie toegepast kunnen worden.

3D-Lipo behandelingen grijswaarden

3D-Lipo behandelingen in beeld

Laurium Linschoten
(Woerden)

Laan van Overvliet 7
3461 HE Linschoten

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving

Laurium Zoetermeer


Dadelgaarde 71
2723 BJ Zoetermeer

+31 (0) 88 - 015 91 00
info@klinieklaurium.nl

Download routebeschrijving